Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora lugnet..


Skogen väntar

liksom morgonen
i sin linda

Tallarnas
raka stammar
i sol och skugga

Rör sig saktmodigt
utan stora gester
fram och åter

I den svaga vind
som med ömsint hand
smeker sitt lugn
över hela skogen














Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-04 07:56



Bookmark and Share


  Briza media
Mycket stämningsfullt och målande!
2021-04-05

    Lena Staaf VIP
Tallar ger både lugn och skönhet. Mer tallar till folket!
2021-04-04

  Kungskobran VIP
Tittar ut genom fönstret och ser tallarna sakta röra sig i vinden precis som du så fint beskriver
2021-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Ett härligt sätt att börja dagen på!
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP