Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När inget blir som det ska

Tankarna snurrar,

nerverna spelar spratt

och allt är bara så fel.

-----

Du rörde mitt hjärta,

nuddade min själ,

öppnade mitt sinne.

------

När inget blev som det ska

men inombords växtes liv åter

och jag fick tankeställaren

jag så väl behövde.

 

 




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-04 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson