Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frustrationen utmattningsyndrom skapar


utmattning

Så trött

så full av energi

hitta balansen

ja visst

men tiden det tar 

är mer än jag ville ge.

------

Känslor som spårar ur

huvud som inte funkar.

Kroppen beter sig fel

och inombords rusar frustrationen

skapar irritation

och får allt ur balans.

------

Så tid

lättare sagt än gjort

men det vänder

så ändra fokus

så energin åter kan komma tillbaks.

 




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-04 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson