Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnus

Då himlens ängar öppnar sig.
Vi förnimmer doften av dess stjärnor.
En av de allra vackraste.
Ännu doftar.
Ett skimmer av pärlemor.
Så vackert det en gång var.
Det vi bevarar minnenas hjärtslag.
Som en nyutsprungen vildros.
Den mest äkta.
Gryning som söker skymning.
Skymning som söker gryning.
Havets koraller, dess lena körsång.
Dess himmel med tårar av guld.
Det vi söker i nattens norrsken.
Det vi finner i morgonens dagg.
Blickar ut över våren.
Det som möter oss saknadens vingslag.
Våra tankar går till er.
Denna dag.
Av vildrosor.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-04 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP