Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusiga busiga ord

Mina tankar vandrar
genom tidens
snåriga dalgång

stannar till en
begrundande stund

vilar så min kind
intill poesins
porlande källa

fyller själen till brädden
med rusiga busiga ord

som champagnebubblor
rusande i blodet

strömmar strofer
genom mig

inom mig








Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-04 14:29



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, poesin är lika mycket en känsla strömmande.
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP