Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Celebritet



Mossfamnad urskog.



Svävande rosenstare.



En celebritet.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-04 16:19



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Rosenstare, från stäppens vidder
till sällsynt celebritet i urskog.

En fin haiku som väckte min
nyfikenhet.
2021-04-08

  AiA Maria den fria
Mossfamnad

Upplyft
Berikad

Tack!

2021-04-07

    Lena Staaf VIP
Härlig haiku! Rosenstare - vilket vackert ord.
2021-04-04

  Susen VIP
Förnimmer en glädjande känsla i din haiku. Rosenstare. Fint
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP