Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Spegelklar och fri

 

Att man vet var man är och att
man vet hur det är.

Att bilda klunga med sina kära.

Fånga vind och lekfullhet och låta
skrattet brista ut och bära.

Att ställa sin själ inför allt den kan nå.

Att mitt liv inte säger något om det 
som färgar ditt.

Vara rädd om de rötter som blivit
mina att förvalta.

Att inte vara rädd för att förankra dem
där de gror bäst.

Ge mig själv en välförtjänt själabastu.

Tillåta lyckan att sprida sig i många
livskraftiga sticklingar.

Stå under stjärnhimlen och inse att
dess storhet möter jordens storhet.

Vända blad i tro och tacksamhet.

Ta värdefulla andetag som
låter mig veta att jag är jag.

Att inse hur min stund på jorden,
blir det jag har att förvalta.

Att låta sig speglas i fler sjöar och hav.

Att finnas mer åt mer och med fler om
jag vill. Jag vet att jag vill.

Kom liv, lust och och lyster, här är jag.

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-04 16:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En levnadsglad och kaxig text!
2021-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Glädjefyllt.
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP