Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SHUT UP, SIEGMUND!


DET DU SKRIVER SKA NEUTRALISERAS

Det du skriver ska neutraliseras

och psykologiseras bort

Det du skriver ska marginaliseras

Du är en misslyckad abort

Det ska gullas och infantiliseras

Det är styvmodern som går igen

Det får inte vara sant det där du skriver

Därför sockrar man på sanningen

 

LARZ GUSTAFSSON 4/4 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2021-04-04 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP