Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Freudianismens arvsynd"


FREUDIANISMENS ARVSYND X

-Hur var det nu med Freuds
drogberoende, var inte han
kokainist?

Han var beroende av kokain
ja, och det var ingen skandal
under hans tid för på 1800-
talet var den allmänt betrak-
tad som modedrog.

-Men att en psykoanalysins
fader hade sådana laster
verkar lite suspekt och det
måste väl påverkat honom
i sitt arbete.

Sanningen var att han kände
sig "normal"under inflytande
av drogen.

-Ja, där ser man.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2021-04-04 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP