Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det

Frestande samtidigt lockande.
Passionerade i ett tidlöst regn.
Det vissna redan reser sig igen.
Allteftersom glittret avtar.
De magiska nätter återvänder.
Vilar i det tystaste av emerald.
Viskande regnbåge tröstar mina andetag.
Betydligt mer underbar.
Förvildade orkidéer så lila som vilsen snö.
De stränder av oss.
Ännu ingen upptäckt.
Där vårens första svepande solfjäder
kanske sveper svalkande över huden.
Rosa champagne bubblar.
I glas av is.
Med blick från den tid då du fortfarande var min.
Nu endast kvinnor från rosens äng du plockar.
Jag blott en ensam vit lilja från stjärnhimlen du lämnar.
Det är ditt val.
Inte mitt.
Fastän.
Jag är din.
I dina drömmar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2021-04-04 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP