Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Freudianismens arvsynd"


FREUDIANISMENS ARVSYND XI

Freuds lansering av kvinnors
penisavund,
var ett marknadsföringskoncept
för sin mottagning,
där hans klientel uteslutande
var kvinnor.

-Tror du någon blev av med sin
penisavund då ?

Ha ! det var ju ett av hans sätt
få kunder,
de var ju dem han levde på,
de var hans arbetsgivare
och därför förhalade och för-
vecklade han saker att bli
mer invecklade än de var
och gjorde gärna det som inte
var ett problem till ett problem.

-Skulle inte förvåna om han även
skapade psykotiska tillstånd.

Ja, han är ju psykoanalysens fader.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2021-04-04 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP