Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© "Freudianismens arvsynd"


FREUDIANISMENS ARVSYND XIII

Att försöka förstå sig själv
genom andra var något
Freud förstod och drog
nytta av, men det han för-
stod kunde han däremot
inte göra så mycket åt,
mer än att notera sina iak-
tagelser av vad han för-
stått och inte förstått,
för det är inte alltid så lätt
förstå sig på sitt förstånd,
liksom människors oför-
ståndiga förstånd,så det är
högst förståeligt om läsar-
en inte förstår någonting.

*






Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2021-04-05 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP