Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallprat

Hon talar till mig och han talar till mig. Längtan hem är stark, när rinner konversationen ut? Varför måste jag spela med samhällets krav?
Packa dina grejer och säg adjö, du behöver inte kallprata. I sista stund ändrar jag mig, mitt inre drar mig åt olika håll men vänligheten kommer alltid att segra.

Äntligen bär det hemåt, mina läppar formar ett C. Denna lycka skulle jag aldrig känna om jag inte upplevde situationerna tidigare. Jag sätter mig i soffan och plockar fram min bok, vad ska nu hända i den magiska världen som slukar mig.




Fri vers av Shaida
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-05 08:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kallprat är väldigt drygt.
2021-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Shaida
Shaida