Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten i ett konstverk



Allt finns.


Rörelsen i handen.
Motivets storhet.
Färgernas lekfullhet.
Penselns villighet.
Det tomma stora vita.
Allt blir över.


Inget blir av. 


 


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-04-05 08:59



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Finfint skaldat.

De två sista raderna sitter som en fläskläpp. Härligt.
2021-04-06

  Monika A Mirsch VIP
Inspirerande din dikt med fart och 'förstoppning' i samma veva.
2021-04-06

    Lena Staaf VIP
Föresatser som stötte på hinder. Tvekan som tilläts växa tills den tog över och gjorde allt omöjligt just då.
2021-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Konstverket rymmer allt man tolkar in i det.
Som en sång, som bär med sig vackra minnen. T ex ungdomsförälskelser. Det är ju bara jag som ser DE bilderna.
Garanterat individuellt, för att travestera Hoola Bandoola Band.
2021-04-05

    ej medlem längre
Kanske var det modet som svek?
2021-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP