Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utrusta militären i Arktis, testa nya supervapen och vill säkra kontroll över framtida handelsrättigheter på fartygets låda och rutt.


Lammens snö.

https://www.expressen.se/nyheter/bilderna-avslojar-putin--rustar-militaren-i-arktis/ Bilderna visar: Putin och Ryssland rustar militären i Arktis (expressen.se)

 

 

21-04-05 utanför den turbulenta snön är ändå en sago syn och det är den 5:e april  de arktiska grindarna höll sitt ord så att den öppnade sig ovanför Stockholm. den dalmatiska utsikten förmörkas av buketten vårblommor i fönstret, fåglarna söker skydd på räcken av balkongen och det finns fortfarande 2 duvor av 22 och hökens hunger ... kvarstår.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-05 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP