Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sociala alfabetet

Telefonen ljuder ett A i mitt öra
och lämnar åt dig att säga B,
sen kanske jag sjunger i C
och du får säga om du gillar D
för prata ensam vill jag inte göra




Fri vers av Millner VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2021-04-05 15:20



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Tystnaden är vår största fiende ibland
2021-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP