Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlösa sagor

Väderbiten, luggsliten själ.
Kryper ihop till videung.
Lyssnar inåt.
Klänning av svartaste svart.
Blyertsgrå smekning suddar bort
bleka konturernas tristess.
Mittemellan paradiset och tvåsamheten.
Det som återförenar.
Tilliten.
Där segel av svanens utsträckta vingar,
leder oss tillbaka när vinden tvekar.
Njuter av stjärnhimlen.
Hennes nätter.
Hennes måne av opal.
Trevar efter frestande lycka.
Det som fångar min uppmärksamhet.
De förvildade drakarna i din blick.
Närhelst ylandet tystnat.
Drömfångare och tidtagarur.
Viskande lejonhona.
De vita tigrarnas jakt.
De namnlösa sagor.
Jag hör dem berättas för mig.
Kväll efter kväll.
Men när morgonen kommer.
Det som omsluter mig.
Din kärlek.
Av ebenholts.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2021-04-05 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP