Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leta efter något


Få grepp

Den tid jag aldrig haft

Den tid jag aldrig haft
glider mig ur
händerna
famlar efter
ledstången
finns inte alltid där den ska
vara
eller inte vara, är något jag bestämmer
själv
tycker jag mig sakna vissa
förutsättningar
har alla säger de
kloka
ord är ändå inte
livet
är större än så




Fri vers av HRoger Simonsson
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-05 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HRoger Simonsson