Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delphina

en sång till det vackra,
det sanna

medan gågatan
skyndar förbi

hon ler mot främlingar
utan namn utan adress

som en tröst
för deras stelnade gråt

och våren blir sommar
för en stund




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-05 19:34



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Rytmisk och vacker bild du målar upp i mitt huvud.
2021-04-10

  Kajan VIP
Bilden av någon som stannar upp, och ser; upplever jag. Väldigt fin dikt.
2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP