Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är bi och kvinna. Jag hade en tjej kompis som kom ut som ex Jehovahs. Därefter berättade hon att det skulle vara en man och kvinna i ett förhållande. Att det va bättre och rätt. Jag har en flickvän och att hon såg ner på oss så gick jag.


Älska syndaren men hata synden

Min tröja luktar fortfarande som du
Från när jag låg mot din arm
Du sjöng ditt hjärta och släppte in mig
I ögonblicket glömde jag allt och lämnade rummet

Vi drunknade av törst
Vi hade tro, hopp och kärlek
Men du slog kärleken med tron
Tills hoppet försvann

Älska syndaren
Hata synden

Jag släppte din hand
Du följde den inte i fallet
Vem jag är blev ett ankare runt min hals
Som dränkte oss när jag sjönk ensam till botten

Du stod bara där och tittade ner
Du försökte inte ens
Du ville inte ens
Du gömde dig bakom det du trodde var kärlek
Du hoppades på räddning

Jag vet att du undrar vad jag tänker
Jag är sömnlös och blöder
Men jag behöver inte undra
Jag vet vad du tänker

Och jag vet vad nätterna och dagarna egentligen betydde
Hur vi båda fick något vi saknade
Hur lätt, hur varmt och hur enkelt vi var

Du valde att älska syndaren men att hata synden
Jag är inte bara syndaren utan också synden, din synd.
Du hatar att älska mig
Du älskar att hata mig

Jag vet.
Och du tror.




Fri vers (Fri form) av Obsessa
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-05 20:08



Bookmark and Share


  Obsessa
Ja UIC, det händer inte så ofta i Sverige men nog väl händer de då och då.

Borde bara kunna få vara och existera utan att få negativa ord om hur jag är
2021-10-13

    ej medlem längre
Starkt om "förbjuden" kärlek, sådan som egentligen inte borde vara möjlig i en sund o mogen kultur.
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Obsessa
Obsessa