Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kväll

 

 

långsam

avtagande

 

ord som bleknar

in

i det ogripbara

 

inuti

 

om hörnet, anar

svagt

hur nära du är

 

konturlös

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-05 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP