Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till eva

monster gömmer sig inte alltid
under sängar

ibland steker monster köttbullar,
röker pipa och talar snäll dialekt

och visar program med muminfamiljen

som kontrast till dysfunktionen

men det visste vi inte

vi föll så hårt
fast jag landade mjukt

vissa saker borde vara barnförbjudna,
monster till exempel

det förstår till och med sexåringar




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-04-06 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP