Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre kärlekar,Stjärnfall,Alienation



Tre kärlekar

Korset,ankaret
och hjärtats
bultande slag

Stjärnfall

Sänder pilarna
från sin makalösa
rymd
Med stjärnstoff
från en rymdsjäl

Alienation

Sveket
endast ett
Avståndet till
ditt inre
Distansen till
dig själv




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-06 07:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Trop, hopp och kärlek.
1 Korintierbrevet 13:13.
Ett bibelord jag fick av Carola en gång, då hon skrev sin autograf i min anteckningsbok.
2021-04-06

  Kungskobran VIP
Intressant om sveket
Fin dikt
2021-04-06

    Lena Staaf VIP
Fastnar för den sista dikten, alienation. Att inte våga gå i närkamp med sig själv och acceptera sig som man är.
2021-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som stimulerar tanke och känsla!
2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP