Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gamla tiders bära

 

Jag har ingen ork mer

Att beskriva om hur jag mår

 

Inte Idag!

Imorgon!

 

I övermorgon!

I övermorgonmorgon!

 

För att jag mår skitdåligt

 

Vissa mår nu och då tiden bra

Andra mår då och nutiden alltid som då tiden

 

Jag tänker evig då och då och då och…

Jag kan inte tänka mig nu och nutiden

 

Inte heller imorgon

Eller övermorgon  

 

Livet ut!

Är mina förflutna tider är min enda aktuella tid

 

Min enda bära!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-04-06 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP