Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

Vad hade jag för val den dagen du log och sa hej.
Vad hade jag för val?

Vad hade jag för val när din blick mötte min.

Att älska dig är lätt, att våga säga det är svårt

Vad har jag för val?

Våga agera, blotta mitt hjärta och min själv inför dig,
Vetandes att du kan krossa mig med ett enda ord

Vad har jag för val?




Fri vers av Madam Mimm
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-06 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm