Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig. Glöden

Vilsen. Hemlängtan.
En kyss så intensiv. Rosa liljekonvalj.
Vargflocken samlas. Tillsammans.
Lägereldens månsken tindrar. Fenix.
Rofyllt nästan sagolikt. Kittlande.
Du förtrollar det magiska. Om och om igen.
Vårens andedräkt. Töar.
Den ännu ej utslagna körsbärsblomma. Längtar.
Saknaden så brutal. Kvicksand.
Varje tyst viskning skär i hjärtat. Machete.
Utanför jag inget vet. Insida.
Inom mig fjolårets fyrverkeri blomstrar. Ljusshow.
Jag jagas av tistlarnas vassa tänder. Fradga.
Som maskrosfrön i natten. Svävar.
När ingen ser. Gränslösheten.
Kittlande gåtfullhet. Hemlighetsfull.
Tiden en knippe bort. Historia.
Vänder mig mot dig. Spegelbild.
Men dina steg redan flera årsringar bort. Tidevarv.
Men jag gråter inte. Än.
Inte förrän du saknar mig. Himmelskt.
Såsom jag saknar dig. Stjärnfall.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-04-06 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP