Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad

Jag vill så gärna tro på dina ord
Men dina handlingar visar en annan sak
Menar du det du säger?
Eller menar du det du gör?
Jag vill så gärna tro på dina ord
Du gör mig förvirrad




Fri vers av Madam Mimm
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-06 13:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om man inte menar vad man säger borde man säga vad man menar.
2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm