Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårflirtad

Mil av längtans lust.
Allt däremellan är drivved på flykt.
Att inte känna rosens taggar.
Att inte känna doften av ett regn.
Försöker förstå.
Men samtidigt velar.
Våren så välkomnande.
Blick av trånande silver.
Kyssen är ändå densamma.
Blunda du tigerns porslinsdocka.
Gränslösa applåder.
Svalkar mig i din skugga.
Men där är det upptaget av berguven.
Minsta lilla rörelse.
Och jag är din.
När jag flanerar på allé av svarta marmor palmer.
Din tystnad är min.
Bäst att vi skiljs åt.
Innan det som separerar oss.
Drömmar svartare än natten.
Men det som återförenar.
En skål.
Med mousserande vin.
Aldrig mer stadens lotusblad tynger.
Mer som lejongap i det fria.
Som du.
Som jag.
Du min älskling
av vita leoparder
i lagunens
tropiska nektar.
Farväl.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-04-06 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP