Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krypa och sväva

Våren tonar fram
som morgonljuset över havet.
Inom oss
glöder frön
av längtan och otålighet.

Tiden vaggar sina vingar
som en fjäril.
Tiden kryper
krymper
vänder sig inåt
förpuppas
för att slutligen kränga sig loss
släppa allt och sväva.

Våren tvekar
men vet.
Allt växer i sin egen takt.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-06 15:40



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Naturbesjälningar som bilder för vår mänskliga "otålighet".
Fina assonanser och allitterationer i verserna.
Kanske en annan dikttitel?
2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP