Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ann kan inte öppna Porten

Som en kortväxt oroskälla,
mycket mindre än man tror.
Men småväxta är speciella
med en vilja alltför stor.

Ann kan inte öppna porten
så hon kommer inte in.
Höjdläget är alltför stort men
aldrig ger hon upp nånsin!

Under några få sekunder
blir hon arg och hettar till.
Oftast utan några grunder
tills vår Ann får som hon vill.

När hon inte når handtaget
Bara stampande där står
Kommer vi i arbetslaget
Lyfter henne tills hon når!

Ann kan inte öppna porten
så hon kommer inte in.
Höjdläget är alltför stort men
aldrig ger hon upp nånsin!




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-04-06 17:22



Bookmark and Share


  Camilla Heinonen VIP
Tillägnad min underbara jobbarkompis Ann <3
2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP