Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMMANDE BEGÄR

I rymden svävande

oavbrutet sökande

varandras närhet

utsträckta händer

munnars saknad

ögons talande

drömmande begär

röster älskar otyglat

låter lusten mättas




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2021-04-06 17:58



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Kär-lek

Tack!
2021-04-10

  ULJO
K.Ä.R.L.E.K.
2021-04-07

  Judas Ekholm VIP
Smack! Tack, raring!
2021-04-06

  Feliaxel VIP
Kärleksfulla rader från dig
2021-04-06

  Kajan VIP
En svävande, drömsk känsla infinner sig här;
".. ögonens talande drömmande begär", vilken ljuv poesi..
2021-04-06

  Niliboy
Livslusten griper, det andra hör mest ungdomen till kan jag känna!
2021-04-06

    Lena Staaf VIP
Begäret som bara finns där antingen vi vill eller inte. Söker sitt.
2021-04-06

  Susen VIP
Rösterna älskar otyglat. Vackert kärleksvarmt skriven
2021-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn!
2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP