Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då gör vi ett nytt försök att vara lite mer aktiv på den här sidan (något som kan vara bra i dessa pandemitider) Förhoppningsvis utan en massa "tekniska problem" som förstör skaldskapandet


Nattregn [Arkivet]

Balkong av rost, tak av plåt
Kaskader av kall vätska, splittrade tankar
Förundran över livet
Förbittring över min existens

Kyl mitt sinne, väck åter mitt minne
Av ljusa tider, glömma hur tiden lider
Jag formas till ett spöke, till en maskin
Tvingad att leva bland kräk, vämjeliga svin




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-04-06 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord