Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man samlat en kraft inombords finns det inga gränser


Håll om mig [Arkivet]

Håll mig hårt, jag måste känna din värme
Håll mig hårt, för att stänga ute ilskan
Håll mig hårt, ty ingen är kapabel att förstå mitt sinne
Håll mig hårt, för världen är en grym plats

Omfamna mig, så att jag kan rida ut stormen
Omfamna mig, så jag vet att jag inte är ensam
Omfamna mig, så jag kan strida för mig själv
Omfamna mig, så jag kan se ljuset i fjärran

Håll min hand, för det ger mig all styrka jag behöver
Håll min hand, för något bättre väntar därborta
Håll min hand, vi kann bygga en framtid tillsammans
Håll min hand, tillsammans krossar vi murar





Fri vers av Masterlord
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-06 18:35



Bookmark and Share


    Masterlord
Tack för dina snälla ord Marita! :)
2021-04-06

  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text vars innehåll de flesta har upplevt någon gång i livet!
2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord