Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En maktmänniskas samvete




Om hon vinner i rätten
och får huset.
Hur sover hon sen i detsamma ?

Har kristna människor
annorlunda samveten
egentligen ?




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-06 18:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Sefarge.
2021-04-09

  Coeur de verre
Hon är en politisk maktmänniska. I klättrandet på maktens stegar verkar vilka ord som helst slippa ur munnarna så länge det tjänar syftet.
2021-04-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.youtube.com/watch?v=EnsoJK-6PK4

2021-04-06

    Lena Staaf VIP
Tror inte hon läst Bibeln på länge. Bergspredikan till exempel. Hon svärtar ner alla schysta kristna.
2021-04-06

    Sefarge VIP
Är man övermänniska
(Psykopat?) står man
Över alla andra under
-begåvade. Och har
Då rätten på sin
Sida att bete
sig efter eget
Huvud!
Skrupellösa
Billiga män
-niskan
Skäms!


2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP