Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi & att nedteckna sina tankar på papper kan vara ett bra sätt att hantera depression, det känner jag iallafall när jag skriver texter likt denna


Fängslad i en cell [Arkivet]

Sinne fångat bortom stängda dörrar
Skriker och bönar, söker sin frihet
Idiotin håller tankarna stången
I mörker enslig och fången

Född att släpa ett ok
Bunden i rep
Född att mätta ett osynligt barn
Tvingad att vårda en vämjelig skapelse




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-06 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord