Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg dig ej

 

jag såg dig inte

 

men minnet

från en sol

såg jag och

stjärnornas tecken

 

jag såg dig inte

 

men gjorde allt

annat medan tiden

tick tack tick tack 

livet på låtsas

 

jag såg dig inte

 

......

 

....

 

 

...

..

.




Prosa av Bjarne Nordbö
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-04-06 22:06



Bookmark and Share


    Maria Malm
För tankarna till att uppskatta varandra medans tid är.
2021-04-09

  Den filosofiske poeten VIP
Du är på väg att se diktens väsen.

Upprepa inte "jag såg dig inte". Slutversen ska helst överraska.
En ny slutvers kommer du definitivt på så småningom :-).
2021-04-08

  Kajan VIP
Får mig att tänka på livets olika skikt; något som kan ta tid att se.
2021-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö