Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland kärlekens positioner i fortskridande jämlikhet råder

Din mildhet närmar sig gradvist givmildheten
Som kunskap enkelt förhåller sig till visshet
Vill också jag vara din, grundligt granskad
Du min sköna vill, får mig underkastad




Fri vers av Horace
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-10 13:54



Bookmark and Share


  Bortom stigen VIP
Vackert!
2021-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace