Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mörka molns värld

och när mörkret nu tar över
med moln fulla av regnblandat snö
åskan ligger tung över huvudet
är det ändå bra

solens strålar må värma
en vilsen själs hjärta
och hitta fjärilar i magen
så att vingar växer

men i mörka molns värld
finns också ljus
jag må måhända inte flyga
men jag lever och är




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-04-07 10:53



Bookmark and Share


  Niliboy
Nog känner du ibland anden som svingar dig upp på poesins gudomliga vingar! Fint diktat!
2021-04-07
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva