Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gäller att våga!

Brandman uti staden tåga
såg en skön tjej, om dejt han fråga...
Hon glatt då svara...
- Kan du HOT LOVE klara?
Jag är alltid för: Eld och låga!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-07 11:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du är en mästare på att skriva Limerickar!!
2021-04-07

  ULJO
Den var bra den
2021-04-07

  Lottie Ålhed VIP
Inspirerande limerick med humor i.
2021-04-07

  Maria Sundelius
Du sätter mitt hjärta i brand,
följ med mig till kärlekens land,
av kärleken fälld,
du tänder en eld,
Kom! Ta min glödande hand!
2021-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt