Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag ska jag flyga och vara större än Gud

såg dig flyga högt
större än Gud
strålande med ett leende
som fick mig att längta efter mer

vad hade jag inte gjort
för att se dig le
vad vill jag inte göra
för att se i dina ögon

att du vände dig bort
förstår jag med
mig kunde man inte älska
som den hund jag var

men än dag ska jag flyga
och vara större än Gud
inte tigga efter leenden
och ögon ska se mig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-07 11:50



Bookmark and Share


  Niliboy
Vi å Gud ser dig allt. Tänk så fint diktarnamn du har!
2021-04-07

  Horace
Gillar ambitionen självkänslan och tilliten
till dina vingar och tålamodet i dina förberedelser i växande kraft
Gud gör sig beredd att
Krympa och bära
2021-04-07
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva