Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av med allt då!

En anledning att klä av sig
som bara är en, anständig grej!
För dam som herre
ej alls något värre
Badet väntar! Det är la´ OK?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-07 12:09



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Bra den
2021-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt