Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förstå

Att tillåta sanningen
sjunka in
att stillsamt acceptera
en ny fas i livet
att se i backspegeln
över livet som flytt
att inse att man inte vill förstå
att man låtit livet gå
utan att få något gjort
att inse att
nu är snart tiden förbi
att livet flytt
undan dig
ditt
mig.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-07 15:43



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Vemodig dikt. jag undrar om du verkligen låtit tiden gå utan att få något gjort... Är du inte för hård mot dig själv?
2021-04-20

  AKT VIP
En underfundig spegling av insiktens verkan. Gillas!
2021-04-07
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t