Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017 flyttade en son tillbaka till USA med familjen. Egen bild.


Smärtsamt avsked.


Den svåraste

smärta jag

genomlevt


Nu fyller

sonen femtio

och jag kan ej

vara med då...


Det gör så ont


men sånt är livet


Borrar huvudet i

kudden och gråter




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-04-07 16:10



Bookmark and Share


    Zernatiah
Det går fortare med åren, sonen fyller 13 i mars och är i stort sätt redan där. De vänder väl med åren förhoppningsvis.
2021-10-04

  mare VIP
Jag känner med dig
vet själv hur det känns
den smärtan gör ONT
den går inte att fly
kärlekens glöd
bär i detta svåra
hoppet att återses
planeras inom..
snart syns vi igen
mycket snart
älskade barn..
2021-04-13

  aol
Kram Bibbi
2021-04-13

  aol
Birger försök förstå Bibbis smärta
2021-04-13

  aol
Känner din smärta så mänskligt,
2021-04-13

  Niliboy
Ja, men spikarna känner vi inte, såvitt jag vet!
2021-04-07

  Poesia VIP
Känner din smärta här <3
2021-04-07

  Eva Helene VIP
Smärtsam längtan och saknad som du förmedlar så väl här.
2021-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP