Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en saknad

Gräver gryt av guld.
Leendet som aldrig log.
Intill dig påfågelblå.
Hon och hennes havsörn.
Närhet i blicken jag minns.
Min musa av rosa liljekonvaljer.
Blundar när du ser på mig i smyg.
Lämnar spår av sommarens gåtfullhet.
Men inte utan drömmar jag vilar.
Ömsom glitter. Ömsom matt.
Det som berör.
En svag doft av det som en gång var.
Före snön.
Efter regnet.
Men i motvind.
Vi ändå älskar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-07 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP