Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lirarna

Den nuvarande generationen har utvecklats till lirare.
När man ser på livet som ett spel där så många games som möjligt ska vinnas.
Att någon kan förlora på grund av ens agerande, finns inte i tanken.




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-07 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP