Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du hur det känns

Vet du hur det känns att simma på djupet?
Där nere är man ensam, liten, försluten.
Vet du vad det innebär att hålla andan i minuter dagar och år
Ibland simma upp mot ytan, hämta ett kort andetag, torka en tår
Dyka ner igen i djupets mörker där vågorna dånar i mörkrets vrå.

Kyla, mörker, ensamhet
kämpa, kriga, trygget

Simmar men börjar bli utmattad, trött, sliten
Stunderna vid ytan blir allt mindre, simtagen blir tyngre, tomheten vinner striden

Vet du hur det känns att simma nära botten i världens hav?
Hålla andan, kriga, kämpa, ta nya tag

Vet du vad fördelen är med att simma ensam där på botten för mig?
Det är bara jag och mitt ensamma mörker där ingen kan skada mig

*






Fri vers (Fri form) av MayaN
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-07 21:26



Bookmark and Share


  Stay Golden
Livet är en jvla uppförsbacke <3
2021-04-24

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

MayaN