Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 134 "Österlenska Äpplen"

I flocken
syntes den udda fågeln

En hand räcktes ut
som fångade in den
och den matades med
begåvade ord

Fylld av inre glädje
släpptes fågeln

Rik på ord
och visdom
från den
ranelidska trädgården

© Christer Johansson 2021-04-08







Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-08 00:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert!
2021-07-10

  Lars Thorelli VIP
Att komma nära det som ryms i en hand kan skapa förståelse för det som själen sjunger om.
Mycket bra fångat
2021-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten