Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att i detta synkretismens tidevarv hävda att Jesus är den Ende, Sanne Guden är nästan förenat med livsfara. Men jag tar risken.


JAG TROR PÅ JESUS

Jag tror på Jesus

som skapat mig

och universum

ja, även dig

Han är min Frälsare

Gud Han är

Den enda väg som

till himlen bär

 

LARZ GUSTAFSSON 8/4 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2021-04-08 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP