Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trams eller sanning?

Det som är trams i dina ögon
är sanningen i andras ögon.
Jag dömer aldrig någon,
det står var och en fritt att tycka
och tänka,
men jag blundar inte heller för sanningen
vare sig den är ljus eller mörk.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-08 09:55



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Du får göra aforismen kortare. Plocka ut de viktiga orden.
Sanningen är fri vare sig den är ljus eller mörk.
2021-04-10

  angela Täubert fd Jansson VIP
Annie du har fått en privat kommentar på din kommentar här.
2021-04-08

  Annie b'larsson VIP
Vad snackar du om? När det gäller de stora frågorna finns bara en sanning. Sanningen är att jorden, naturen och alla djuren är på väg att utrotas. Av människan och kapitalismen.

Lite mer information än sju rader tycker jag du kan kosta på dig. Ett par A-4-sidor som det skulle kunna ta, det är jobbigt. Och alla fakta som måste kollas om man ska släppa ifrån sig något som andra ska läsa. Tid tar det också. Men det vore ack så mycket bättre med gedigen information.
2021-04-08

  Öknens Ros VIP
Klokt tänkt.
2021-04-08
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP