Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DOMAREN ÄR GUDS EGET ORD

Det är inte jag som dömer

Dömer gör Guds Eget Ord

Det är drömmarna som drömmer

om en "hel" och "fredlig" jord

Guds Ord avslöjar det falska

penetrerar lögn och dikt

röjer undan alla berg som

skymmer uppriktigas sikt

 

LARZ GUSTAFSSON  8/4 2021

 

Johannesevangeliet 7:24

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-04-08 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP